Вшановуємо Героїв - плекаємо майбутнє нації

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу було проведено відкриту лекцію на тему «Герої України: історія, сучасність та майбутнє» за сприяння професора кафедри публічного управління та адміністрування Василя ОСТАП’ЯКА. 

Було організовано зустріч з представником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрієм Володимировичем ЮСОВИМ. Під час відкритої лекції на тему актуальних проблем національної безпеки та національної ідентичності мали змогу поспілкуватися професори кафедри ПУА ІФНТУНГ Іван ЛОПУШИНСЬКИЙ, Віктор ПЕТРЕНКО та студенти університету. 

Знати героїв і розуміти їх внесок у захист країни важливо, адже це надихає і мотивує наступні покоління. Герої – приклад мужності, патріотизму та самовідданості. Знати героїв – це знати і розуміти історичний контекст і сучасні виклики, з якими стикається держава. 

Представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Володимирович ЮСОВ відзначив, що знання про героїв є важливим елементом у формуванні стратегії національної безпеки.

Переглянути лекцію можна тут: