Вітаємо учасників «Vacation learning at AGH for Sustainable Industry 4.0 Education. Business strategies in circular economy (GOZ)» з завершенням навчання!

 


 

photo_2023-05-18_15-40-20_cr.jpg

В рамах функціонування зимової школи з 11 березня по 15 квітня 2023 р. доценти кафедри менеджменту та адміністрування Вербовська Леся та Галюк Ірина, аспіранти ОНП «Менеджмент» Романович Володимир та ОНП «Економіка» Татарчук Роман, Софія Дуб, студенти гр. МН 20-1, ОП «Менеджмент» Максим-Василь Стельмайстер, випускниця ОП «Менеджмент та адміністрування» Христина Михайлишин навчалися на безкоштовному он-лайн курсі в AGH під назвою: «Vacation learning at AGH for Sustainable Industry 4.0 Education. Business strategies in circular economy (GOZ)».

Навчання відбулося в рамках проекту, що фінансується NAWA, спрямований на створення нової освітньої програми для майбутніх менеджерів у сферах управління економікою замкнутого циклу, сталого розвитку, ефективного використання ресурсів.

Основна мета курсу – надати теоретичні та практичні знання для переходу від лінійної до моделі циркулярної економіки. Лекції були зосереджені на підвищенні теоретичних знань щодо політики ЄС та глобальної політики, мегатрендів, стратегій побудови, використання моделей підтримки циркулярної економіки, просування циркулярної економіки та пошуку безпрограшних рішень, окрім того лекторами наводилися приклади практичного застосування циркулярної економіки на підприємствах різного типу та форми власності.

Лекційні заняття проводили кваліфіковані викладачі та експерти, спеціалісти та практики у сфері циркулярної економіки. Під час лекційних занять відбувалося виконання практичних вправ, а також багато тем спонукало учасників Школи до роздумів та дискусій.

Учасники отримали сертифікати про проходження інтенсивного навчання у сфері циркулярної економіки обсягом 3 кредити ECTS.