Вітаємо кафедру філології та перекладу з Міжнародним днем щастя!

Цей день, 20 березня 2019 р., ми відзначили  черговим засіданням мовного клубу ІНТЕРТЕКСТ. У роботі Клубу взяли участь студенти першого та третього курсів спеціальності «Філологія», завідувач кафедри Когут Оксана Володимирівна, доценти кафедри Мучка Мирослава Зіновіївна та Штогрин Мар’яна Володимирівна.

Заняття провела студентка другого курсу ФІЛ-17-1 Бабій Діана. Дівчина поділилася досвідом участі у програмі обміну FLEX, під час якої проживала та навчалася у Сполучених Штатах Америки протягом одного року. Окрім життєвих історій студентка також провела ознайомчу лекцію про цікаві факти з сучасного устрою та історичного минулого США. Учасники мали змогу не лише дізнатися чимало пізнавальної інформації, але й одразу ж закріпили вивчений матеріал за допомогою експрес-тесту, створеного на платформі Kahoot. Також, щоб не втратити увагу аудиторії, ведуча використала метод жвавої розминки Su-Hu-Pu, завдяки якому студенти поділилися знаннями між собою, виконуючи легкі фізичні рухи. 

На останок Діана вирішила  почути оцінку від кожного учасника. Однак, оскільки кількість слухачів перевищила 50 осіб, найефективнішим методом дізнатися фідбек стало онлайн-опитування, доступ до якого студенти отримали через QR code. Відгуки про проведене заняття були лише позитивними та набрали 5 по 5-ти бальній шкалі. Окрім відмінної оцінки  щодо проведення та інформативності учасники ще й поділилися пропозиціями щодо тем майбутніх засідань, серед запропонованих були : Some games; History of USA; Work and travel; American culture; France; About England;Activities and scholarships in USA та ін.

У мовному клубі Інтертекст активно використовують інноваційні методи навчання, а також залучають до практики публічних виступів та ораторського мистецтва. Заняття проводилося виключно англійською мовою.

Радо запрошуємо студентів ІФНТУНГ взяти участь у засіданнях мовного клубу Інтертекст та поспілкуватися  на актуальні теми сьогодення! Слідкуйте за новинами та не забудьте принести із собою хороший настрій!

 

  • Мовний клуб "ІНТЕРТЕКСТ"
  • Мовний клуб "ІНТЕРТЕКСТ"
  • Мовний клуб "ІНТЕРТЕКСТ"
Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця