Вдосконалення професійних навиків викладачів: Участь у безкоштовній онлайн-лекції «Переосмисліть фінансову трансформацію та злиття і поглинання»

На запрошення CIMA Україна - Асоціація Міжнародних Сертифікованих Професійних Бухгалтерів керівник гуртка «ФБС» к.е.н., доц. кафедри фінансів Король С. В. 15 березня 2023 року взяла участь у безкоштовній онлайн-лекції «Переосмисліть фінансову трансформацію та злиття і поглинання», де обговорювалися питання розвитку в трансформаційному середовищі. 
 Спікерами на лекції були Maurice Kuykendoll, CFO Group Insurance і Christi Maddalena, VP, Planning & Analysis. 
Лекція дозволила визначити що саме сприяє успішній трансформації та як фінансові лідери можуть використовувати сміливе мислення та інноваційні методи, щоб вести свої організації в майбутнє; що робить успішним стратегічний фінансовий потенціал M&A (злиття та поглинання).
Ключовими темами були:  майбутнє фінансів, трансформація фінансів, переосмисліть фінанси, нові способи роботи, ролі у M&A, процеси M&A, успішні продажі M&A.
Результати навчання під час лекції продукували: застосування нових способів мислення та роботи до фінансової практики;  визначення можливості, які можуть стимулювати трансформацію; визнання ідеї для майбутньої трансформації; оцінку зростаючої роль фінансових команд в успішному злитті та поглинанні; визначення навичок, необхідних фінансовим професіоналам; оцінку елементів успішного M&A.
Присутність, уважність, вміння, навички та завдання створили синергетичний ефект, – сертифікат про успішне засвоєння програми «Переосмисліть фінансову трансформацію та злиття і поглинання» у галузі навчання «Управління та організація бізнесу: фінанси».

 

 

 

  • Король лекція МА (1)
  • Король лекція МА (2)
  • Король лекція МА (3)