Вчимося та переймаємо практичний досвід у професіоналів своєї справи!

Сьогодні, 08 червня 2022 р., в межах вивчення дисципліни “Інноваційний розвиток підприємства” (д.е.н., професор кафедри фінансів Гораль Л.Т.) відбулась лекція для магістрів 1-го року навчання спеціальностей 071 “Облік і оподаткування”, 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”, 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”, 051 “Економіка”, яку провела засновниця міської платформи «Металаб» і СЕО Мейкерспейс Парасолька Анна Пашинська (співорганізаторка урбаністичних фестивалів, партнерка Тбіліського архітектурного бієнале). До речі, Anna Pashynska - учасниця Міжнародного економічного форуму в Давосі (2022).

Під час лекції обговорено економічні глобальні мегатренди, зокрема акцентовано увагу на технологічному, демографічному та економічному розвитку, глобалізації, здоров'ї, екології та інших аспектах циклової економіки. Також говорилося про агресивну діджиталізацію, медіаресурси, як комунікаційну платформу, культуру індустріальної поведінки. Студенти взяли активну участь в дискусії про інноваційний розвиток України та його вплив на ВВП, зокрема в часі війни, про репутаційні ризики в мікро- та макроекономіці. Активними учасниками дискусії стали студенти групи ФН-21-1 Влад Баранник, Наталія Пачків та студент групи ОП-21-1 Денис Алексін, створюючи атмосферу співробітництва і вмотивованого залучення присутніх до розгляду окреслених проблем.

Висловлюємо подяку Анні Пашинській та професору кафедри фінансів, д.е.н. Гораль Л.Т. за організацію та проведення змістовної та цікавої лекції.

 

 

  • Фото 1
  • Фото 3
  • Фото 4
  • Фото 5
  • Фото 6
  • Фото 7