В ІФНТУНГ пройшли всеукраїнські змагання з тхеквондо (ВТФ)

На базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ) 11-13 лютого проходили фінальні змагання з тхеквондо (ВТФ) в межах IV літньої Гімназіади та VII літньої Універсіади України у видах програм «КЕРУГІ» та «ПУМСЕ».

1Участь у Гімназіаді взяли понад 60 учасників з 13 областей України та Києва. 11 лютого під час офіційного відкриття змагань учасників з різних куточків України привітали начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України Михайло Стефанків, проректор ІФНТУНГ Сергій Куровець, ректор ПНУ ім. В. Стефаника, голова відокремленого підрозділу «Українська федерація учнівського спорту» в Івано-Франківській області Ігор Цепенда, головний тренер студентської збірної України з тхеквондо Валерій Брунс, голова Івано-Франківської обласної федерації тхеквондо Олександр Корсак і головна суддя змагань Каміла Томін.

412 лютого поєдинки розпочали кращі студенти-тхеквондисти України. Так,  за перемогу у фінальному заліку Універсіади позмагалися студенти із 29 закладів вищої освіти. Серед учасників Універсіади титуловані чемпіони та призери змагань всеукраїнського, європейського та світового рівня: Маматов Олег, Дзоз Владислав, Іващенко Денис та інші.

Також у змаганнях взяли участь 21 майстер спорту України та 27 кандидатів у майстри спорту.

2Перед початком поєдинків між студентами-тхеквондистами відбулося урочисте відкриття змагань. Учасників привітали начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Михайло Стефанків, проректор ІФНТУНГ Сергій Куровець, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту ІФНТУНГ Олег Вінтоняк, голова Івано-Франківської обласної федерації тхеквондо Олександр Корсак, старший тренер молодіжної збірної з тхеквондо Сергій Чайка та головна суддя змагань Каміла Томін.

3За результатами змагань у командній першості серед регіонів кращими стали:

І місце – м. Київ;

ІІ місце – Івано-Франківська область;

ІІІ місце – Хмельницька область.

Приємною несподіванкою стало нагородження університету почесною грамотою Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту серед учнівської та студентської молоді та з нагоди 55-літнього ювілею!

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7