АТ «Укргазвидобування» шукає молодих, амбітних, талановитих

У рамках співпраці між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу та  АТ «Укргазвидобування» для студентів спеціальностей 101- Екологія, 103- Науки про Землю, 184 – Гірництво та 185 – Нафтогазова інженерія та технології відбулась  масштабна  науково-освітня подія – День кар’єри. 

Команда Укргазвидобування – перший заступник генерального директора «Укргазвидобування» Віталій ЗАЄЦЬ, директор УкрНДІгаз Михайло БРАТАХ та менеджер відділу навчання та розвитку персоналу Укргазвидобування Сергій ТЕРПИЛО, провели мотиваційну зустріч, демонструючи присутнім відкриті можливості для початку професійної кар’єри в одній з найбільших нафтогазовидобувних компаній, які дозволяють випускникам ІФНТУНГ значно підвищити власну конкурентоспроможність на ринку праці.

Представляючи партнерів, проректор з науково-педагогічної роботи Сергій ЗІКРАТИЙ підкреслив, що сьогоднішня зустріч – це хороший приклад злагодженої співпраці між промисловістю та ЗВО, компанія АТ «Укргазвидобування» є відповідальним роботодавцем для випускників університету у сфері перспектив кар'єрного росту у нафтогазовій галузі України, а також партнером у покращенні освітнього процесу університету та обладнання лабораторій.

«Укргазвидобування – найбільша газовидобувна компанія в Україні та у Центральній і Східній Європі, відкриває студентам шлях для професійного розвитку зі студентської лави, - стверджує Віталій ЗАЄЦЬ. – Сьогодні ми хочемо представити основні вектори кадрового розвитку компанії, в якій ми головний акцент робимо на молодих висококваліфікованих фахівців. Більше того, ми активно долучаємось до їхнього вишколу, а згодом і працевлаштування. Нещодавно завершились у рамках співпраці з ІФНТУНГ практичні курси з використання спеціалізованого програмного забезпечення у нафтогазовій сфері, які ми ініціювали. Діють й інші програми, в яких студентство бере активну участь».

Стисло, фахово й цікаво продовжує тему програми залучення молоді для підвищення людського капіталу спікер Сергій ТЕРПИЛО. Програма пропонує майбутнім та молодим фахівцям нафтогазової галузі безкоштовні практичні та теоретичні заняття, активності для обміну досвідом та знаннями. Зокрема, він зупинився на пошуку нових талантів, професійній підготовці молоді, дипломних дослідженнях та практиці студентів в компанії. Цифри за минулий рік вражають: знайдено та успішно працевлаштовано 13 молодих талантів, 22 кандидатів з професійної підготовки, 5 наукових дослідників, 400 студентів пройшли практику або стажування.  І хоча географія учасників програми широка, все ж лідирують за участю в навчальній програмі студенти ІФНТУНГ. Значна кількість випускників університету працює в Укргазвидобуванні,  вони успішно будують або побудували кар’єру, в компанії, що налічує близько 18 000 працівників. Він також поділився лайфхаками для грамотного написання резюме. 

Багато корисної інформації викликало  шквал питань у студентів, деякі готові вже починати свою професійну кар’єру.  На них здебільшого відповідає директор УкрНДІгаз Михайло БРАТАХ, який, поряд з практичними порадами, пояснює: «Ми хочемозгуртувати молодих та активних людей, які бачать свою майбутню кар’єру в нафтогазовій галузі. Ми прагнемо, аби університетська молодь дізналася більше про нові виклики та перспективи працевлаштування, а також про можливості, які відкриває перед молодими фахівцями практична діяльність. Та все ж ми налаштовані залучати на роботу молодих, амбітних й талановитих фахівців, які готові працювати із сучасними викликами галузі і включатися в роботу з першого дня».

Гості заохочували студентів долучатись до конкурсів та програм Укргазвидобування, адже вони доступні та відкриті для кожного, хто хоче побудувати успішну кар’єру у галузі та зробити свій внесок у енергонезалежність України. 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10