Український бізнес не здається!

Впродовж двох днів  на Прикарпатті тривав Міжрегіональний економічний форум «Розвиток бізнес-сектору України. Відновлення», організований за сприяння Агенції США з міжнародного розвитку USAID.

Подія непересічна й масштабна, адже зібрала широке коло учасників - представників бізнесу дев’яти областей України, народних депутатів, представників Уряду та міністерств, керівників обласних військових адміністрацій, місцевого самоврядування, представників міжнародних інституцій тощо.

Івано-Франківський національний технічний університет не залишився осторонь, а охоче підтримав цей захід. Співробітники кафедри прикладної економіки та Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» відвідали дискусійні платформи в рамках роботи економічного форуму, адже, як зазначила доцент Уляна Бережницька, в їхньому багажі - успішний досвід співпраці у ланцюжку «бізнес-влада-освіта/наука»:

-Такі напрацювання варто використовувати для налагодження нових механізмів спільної роботи у напрямі підтримки підприємництва. Особливо гостро постає це питання в теперішніх умовах воєнного часу, коли як релокований бізнес, так і місцеві підприємці зіткнулися з досі незнаними для них викликами й труднощами.

 

 

  • 1
  • 2
  • 11
  • 22