Участь у міжнародної конференції «Нафтогазова енергетика» в ІФНТУНГ, 21-24 вересня 2021 року

Сьогодні, 22 вересня 2021 року, в рамках відзначення 54-ліття університету, ми радо вітали шанованих гостей, а саме – керівника Всеукраїнської Інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge Україна» п. Інну Малюкову.   

Спочатку представниця КПІ ім. Сікорського провела лекцію щодо функціонування інноваційної екосистеми і поділилась досвідом щодо підготовки і консалтингового супроводу інноваційних стартап проєктів. Присутні виявили неабияку зацікавленість щодо організації Всеукраїнського фестивалю інновацій і обговорили з доповідачкою перспективні напрями співпраці в межах новоутвореного інноваційного кластера в Івано-Франківській області. Серед учасників кнференції були представники кафедри, а саме: завідувач кафедри ПЕК доцент Бережницька У.Б., доцент Паневник Т.М.,доцент Хвостіна І.М., асистент Буй Ю.В., асистент Ящеріцина Н.І.

Пані Інна також з радістю завітала на екскурсію до Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» інституту економіки та менеджменту і доєдналась до роботи секційного засідання «Соціально-економічні аспекти нафтогазової енергетики» міжнародної конференції «Нафтогазова енергетика». Напрацювань, досвіду, діючих ініціатив багато, їх поєднати задля досягнення результату на розвиток інноваційної економіки – намічене завдання зацікавлених сторін.    В межах роботи секційного засідання підготували матеріали для участі в конференції доценти кафедри:

1. Мельничук Іванна Василівна. Сучасні тенденції скорочення викидів нафтогазового сектору в Європі.                     

2. Метошоп Ірина Михайлівна. Планування витрат на видобуток вуглеводнів як фактор впливу на соціально-економічний розвиток держави.                                                                                                                                             

3. Федорович Ірина Володимирівна. Економічні втрати при аваріях на газопроводах.                                                  

4. Савко Оксана Ярославівна. Оцінка ефективності екологічного оподаткування нафтогазовидобувних підприємств.   

5. Андрійчук Ігор Васильович. Оцінювання ефективності використання поновлюваних паливно-енергетичних ресурсів у регіоні.

 

  • конференція, 22 вересня 2021 ІФНТУНГ
  • Конференція 22 вересня 2021 ІФНТУНГ