Участь у конференції «Соціально-економічні аспекти нафтогазової енергетики» Міжнародної науково-технічної конференції «Нафтогазова енергетика 2021»

 


22 вересня 2021 року викладачі та студенти інституту економіки та менеджменту взяли активну участь у роботі секційного засідання «Соціально-економічні аспекти нафтогазової енергетики» Міжнародної науково-технічної конференції «Нафтогазова енергетика 2021», а також прослухали лекцію керівника Всеукраїнської Інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge Україна» п. Інни Малюкової.   

Представниця КПІ ім. Сікорського п. Інна Малюкова поділилась досвідом щодо підготовки і консалтингового супроводу інноваційних стартап проєктів. Присутні виявили неабияку зацікавленість щодо організації Всеукраїнського фестивалю інновацій і обговорили з доповідачкою перспективні напрями співпраці в межах новоутвореного інноваційного кластера в Івано-Франківській області. 

Пані Інна також з радістю завітала на екскурсію до Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» інституту економіки та менеджменту і доєдналась до роботи секційного засідання «Соціально-економічні аспекти нафтогазової енергетики».