ЦРП «Бізнес-Інкубатор» організовує Чемпіонат Івано-Франківської області з шахів

 

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу віддавна славиться як потужний спортивний центр Прикарпаття, а з часу відкриття оновленого спортивного комплексу ім. А. П. Ґемби  – й України.

Велику увагу в університеті приділяють й інтелектуальним спортивним дисциплінам, зокрема шахам, які розвивають логічне мислення, а також можуть стати основою для опанування низки аналітичних професій. Упродовж 2020-2021 років  Центр розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» ІЕМ ІФНТУНГ приймав у своїх стінах шаховий турнір «Шахові надії Прикарпаття».

МЕТА І ЗАВДАННЯ ТУРНІРУ

  • виявлення найсильніших  шахістів;
  • популяризація шахів;
  • підвищення майстерності шахістів.

ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ

з 3-го до 11-го липня, в ЦРП «Бізнес-Інкубатор» ІЕМ ІФНТУНГ  буде проведений Відкритий Чемпіонат Івано-Франківської області з шахів серед чоловіків. Зокрема Чемпіонат буде відбуватись 3, 4, 9, 10 та 11 липня 2021 року.

 

Захід відбуватиметься  за організації ЦРП «Бізнес-Інкубатор», Управління спорту Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківського обласного шахового центру.

У чемпіонаті можуть брати участь всі бажаючі чоловіки з Івано-Франківської області, зокрема з Івано-Франківська, Рогатинського, Надвірнянського та Богородчанського районів.

Бажаємо всім учасникам перемоги! Й нагадуємо, що обласний чемпіонат триватиме до 11 липня 2021 року за суддівства Наталії Палагіцької.