Співпраця ІФНТУНГ та ТОВ «Парі Нафтогаз»

На кафедрі автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій відбулась важлива та змістовна зустріч студентства з роботодавцем.

1

У межах дисципліни Автоматизація технологічних процесів та виробництв (викладач доцент, к.т.н. Василь Степанович Борин) керівником компанії ТОВ «Парі Нафтогаз» Ігорем Володимировичем Маліборським проведено лекцію для здобувачів першого (бакалаврського) рівня. 

2   4    

   

3

Ігор Володимирович розповів, що компанія спеціалізується на добуванні сирої нафти, природного газу, наданні допоміжних послуг у цій сфері, торгівлі газом через місцеві (локальні) трубопроводи, а також на розвідувальному бурінні. 
Ігор Володимирович деталізвував інформацію про технологічні процеси, а також привів приклади вибору сучасних технічних засобів автоматизації на основі поставлених задач.
Лектор розповів про основні виклики сучасної газо-нафтовидобувної галузі, та зазначив, що однією з основних потреб для якісного виконання задач компанії є кваліфікований персонал, зокрема інженери з автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій. 

5

 

Ігор Володимирович окреслив ключові функції, що виконує інженер та можливості працевлаштування у компанії ТОВ «Парі Нафтогаз». 
На завершення доповіді Ігор Володимирович підкреслив, що є випускником кафедри і набуті знання під час навчання дозволили розвиватися у професії. 
Дана зустріч була конструктивною, на майбутнє компанія ТОВ «Парі Нафтогаз» планує надавати випускникам кафедри автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій робочі місця як під час практик так і після закінчення навчання.