Сучасні можливості академічної мобільності


10 лютого 2022 року у форматі онлайн відбулася зустріч із директором Центру міжнародного співробітництва Артуром Вороничем студентів, викладачів та гарантів всіх освітніх програм (ОПП «Облік і оподаткування»; ОПП «Менеджмент»; ОПП «Менеджмент та адміністрування»; ОПП «Проєктний менеджмент»; ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; ОПП «Маркетинг»; ОПП «Економіка бізнесу»; ОПП «Міжнародна економіка»; ОПП «Бізнес-економіка»; ОПП «Регіональне управління»; ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»; ОПП «Фінанси, митна справа і фіскальне адміністрування» та ОПП «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу» Інституту економіки та менеджменту щодо можливостей академічної мобільності.

Akad-Mob001002003004005006007008

Артур Воронич поінформував присутніх про сучасні можливості академічної мобільності з якими більш детальніше можна ознайомитися за посиланням.

В ході зустрічі заступник директора інституту економіки та менеджменту Леся Вербовська поінформувала студентів про кредитну та ступеневу мобільність з університетами Польщі, зокрема з Поморською Академією (м. Слупськ), АГХ Університет науки і технологій (м. Краків) та Технологічним університетом «Політехніка Познанська» (м. Познань), із переліченими університетами Інститут має тісну та тривалу співпрацю.