СТУДЕНТИ ПУА ПЕРЕМОГЛИ В КОНКУРСІ ЧИТЦІВ ПОЕЗІЇ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА


У конференц-залі Науково-технічної бібліотеки ІФНТУНГ відбувся літературно-поетичний захід «Єднаймо душі словом Кобзаря», приурочений до 210-річниці з дня народження Тараса Шевченка.

У рамках цього заходу відбувся конкурс читців поезії Великого Кобзаря, у якому взяли участь студент 4-го курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Ростислав Курус і студентка 3-го курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Анастасія Галагуза.

За рішенням журі конкурсу Ростислав за декламування уривку поеми «Гайдамаки» отримав перше місце, а Анастасія за декламування уривку романтичної балади «Причинна» отримала спеціальну відзнаку конкурсу. Вітаємо наших здобувачів з перемогою!

Приємним бонусом для учасників і учасниць заходу стала зустріч з українським поетом і художником, лауреатом Шевченківської премії Анатолієм Кичинським, який задекламував присутнім кілька своїх поезій зі збірки «Кичинський: Жива і скошена тече в мені трава». До речі, усі учасники та учасниці конкурсу читців Шевченка отримали в подарунок цю книгу з підписом автора.

Дякуємо організаторам заходу за чудову нагоду насолодитися шевченковим словом і поспілкуватися з живими класиками сучасної української літератури!


 

  • 7
  • 10
  • 4