Студенти побували на УКПГ Держів

14.06.2023 бакалаври, магістри та аспіранти спеціальностей 183 - Технології захисту навколишнього середовища та 101 - Екологія, разом із гарантами ОП «Технології захисту навколишнього середовища» бакалаврського Яцишин Т. та магістерського рівнів Грицуляк Г. відвідали ТОВ "Експерт Петролеум Україна" (компанія-оператор у секторі видобування нафти і газу). 
Студенти побували на УКПГ Держів та на двох свердловинах в Стрийському районі (#15 Більче-Волицького ГР та #700 Більче-Волицького ГР, до речі, остання, одна з найпродуктивніших свердловин на Заході Україні).
Анатолій Алексєєв, який на даний час є магістром спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища», супроводжував нашу команду та ділився досвідом по аспектах охорони здоров'я, безпеки праці та охорони довкілля, розказував про впровадження технологій захисту навколишнього середовища на об’єктах, переданих в експлуатацію ТОВ "Експерт Петролеум Україна". Дякуємо Анатолію за надзвичайно цікаву екскурсію!
Також, студенти відвідали одну з п’яти свердловин Долина-64 наукового полігону навчально-дослідницької лабораторії нафтогазової інженерії Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

  • 2
  • 3
  • 4