Студенти-фінансисти КЕП на Дні відкритих дверей 2023

06 квітня 2023 р в рамках Дня відкритих дверей та весняних зустрічей з абітурієнтами відбулась зустріч студентів Коледжу електронних приладів з Дирекцєю ІЕМ  (зустріч розпочав заступник директора ІЕМ к.е.н., доц  Побігун С.А.) та викладачами кафедри фінансів. Студенти-фінансисти КЕП з куратором Колісник Лесею Ярославівною відвідали лекційні та навчальні аудиторії, басейн, бібліотеку та спорткомплекс,  знайомились з особливостями навчального процесу за партами і на кафедрі фінансів.

Майбутніх абітурієнтів цікавило все: від особливостей написання дослідно-аналітичного розділу курсових робіт  з фінансових дисциплін та нюансів організації дистанційного навчання  до  можливостей семестрового обміну навчання в закордонних університетах, що є партнерами  ІФНТУНГ та кафедри фінансів в руслі  програм студентської академічної мобільності.

Серед питань, які найбільше хвилювали дітей і які були озвучені на зустрічі під час візиту: що таке вибіркові дисципліни в університеті і як вони допомагають отримати необхідні  навикина ринку праці ще під час навчання студента, чи може бакалавр технічної спеціальності поступати в магістратуру за спеціальністю економічного та управлінського спрямування, яка ситуація з гуртожитками і чи комфортні умови проживання студентів університету, де може працевлаштуватись випускник і як же обрати той омріяних фах, щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці.

Майбутнім абітурієнтам цікавим став досвід проєктної діяльності і перспективи працевлаштування випускників університету.  Викладачі кафедри фінансів приводили досвід працевлаштування випускників, що вже відбулися  в своїй фінансовій кар’єрі.

Івано-Франківський національний технічний  університет нафти і газу завжди відкритий до співпраці зі школами, коледжами, ліцеями, орієнтований на потреби студентів, які мають бажання навчатися та розвиватися. Ми віримо, що молодь – це майбутнє нашої країни, і робимо все можливе, щоб допомогти їм реалізувати свій потенціал. 

 

 

  • Професор Фадєєва І.Г. з абітурієнтами в навчальній аудиторії
  • ДВД студ КЕП (1)
  • ДВД студ КЕП (3)
  • ДВД студ КЕП (5)
  • ДВД студ КЕП (4)
  • ДВД студ КЕП (6)