СТУДЕНТКИ БАКАЛАВРАТУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЩОРІЧНИХ ДЕБАТАХ З ПОЛІТИЧНИХ РЕФОРМ

Днями в Івано-Франківську на базі Молодіжного центру «Параграф» відбувся черговий регіональний дебатний турнір з політичних реформ в межах підготовки до Національного дебатного турніру, який щороку проводиться Активна Громада Івано-Франківська в межах проєкту «Активна Громада: Право вибору» завдяки підтримці Національного Демократичного Інституту (NDI) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Цьогоріч на «батл аргументів» виносились такі теми: «Ця палата має сприяти відкритості Парламенту під час війни», «Ця палата має повернути партійну звітність перед НАЗК», «Ця палата має запровадити суд присяжних, в якому присяжні вирішуватимуть питання про винуватість особи у вчиненні злочину». Фінальна гра відбулася по третій темі.

Студентки другого курсу освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» ІФНТУНГ Тетяна Ольховська та Тетяна Дворська у цьому раунді виконували роль «Уряду 1». Змагаючись з досвідченими дебатерами, команда дівчат «Справедливість» посіла почесне третє місце, хоча різниця між другим і третім місцем була всього лиш 1 бал.

Всі учасники та учасниці міського дебатного турніру отримали сертифікати про участь! 


 

  • 2
  • 3
  • 4