Стейкхолдери студентам про організацію обліку в умовах воєнного стану

15.11.2022 р. на занятті із дисципліни «Організація бухгалтерського обліку»

магістри  групи ОПм-22-1 спільно із викладачами кафедри обліку та оподаткування (доц. Долішня Т.І., доц. Костюк У.З., доц. Савчук Т.В.) та заступником директора з фінансів, головним бухгалтером ТОВ «МІРАМ» Блажкевич Л.І. обговорювали питання організації бухгалтерського обліку в умовах воєнного стану.

Блажкевич Л.І. відмітила, що випускники спеціальності 071 «Облік і оподаткування» працюють на ТОВ «Мірам». Рівень теоретичних знань отриманими ними у вузі достатній для їх подальшого розвитку і набуття практичних вмінь.  А також відзначила, що зі своєї сторони, вони намагаються допомагати їм у набутті практичних знань ще протягом їх навчання у ЗВО, коли здобувачі вищої освіти приходять на підприємство на практику.

Окрім того, було обговорено теми робочої програми курсу «Організація бухгалтерського обліку». Прийшли до одноголосного висновку щодо їх актуальності та потреби вивчення студентами з метою забезпечення відповідних компетентностей. Студенти мали гарну нагоду поспілкуватися із висококваліфікованим практикуючим бухгалтером та отримати відповіді на свої питання.

                                   Доц. кафедри обліку та оподаткування, к.е.н. Долішня Т.І.

  • 1
  • 2