Співпраця з "BIM Leaders LTD"

Міжнародна компанія "BIM Leaders LTD" продовжує активно реалізовувати положення підписаної з університетом угоди про співпрацю. В рамках даної ініціативи для викладачів інституту нафтогазової інженерії, зокрема кафедри транспортування та зберігання енергоносіїв, було організовано і проведено курси "Базові знання з програмного забезпечення AutoCAD 2024 (теорія і практика)". Навчання проводив сертифікований інструктор компанії "BIM Leaders LTD" Денис Даутов - наш випускник.

AutoCAD – це універсальне середовище автоматизації інженерно-графічних робіт, розроблене компанією Autodesk (Велика Британія), яке є однією з найпоширеніших систем автоматизованого проєктування і розрахунку (САПР) у світі. Курс загальною тривалістю 24 години був проведений на базі комп'ютерного центру нафтогазової інженерії. Успішно завершили курс і отримали сертифікати викладачі кафедри транспортування та зберігання енергоносіїв, які в подальшому викладатимуть дисципліну "Програмні комплекси для моделювання технічних систем та технологічних процесів у нафтогазовій інженерії " для студентів-магістрів, професор Ярослав Дорошенко і доцент Олександр Іванов.

У подальших планах компанії "BIM Leaders LTD" – проведення додаткових курсів, онлайн-зустрічей зі студентами та викладачами ІНГІ для ознайомлення із сучасними комп’ютерними технологіями у проєктуванні і конструюванні нафтогазових об'єктів.

 

  • Співпраця з "BIM Leaders LTD"
  • Співпраця з "BIM Leaders LTD"