Спільно формувати інтелектуальний потенціал молоді

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу  та Структурний відокремлений підрозділ Івано-Франківська філія «Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» об’єднують зусилля  щодо розвитку двостороннього співробітництва у сферах освітньої, профорієнтаційної та інформаційної діяльності. Плани щодо спільної діяльності вилились у Меморандум про співпрацю, яку сьогодні в стінах університету підписали ректор ІФНТУНГ Ігор ЧУДИК та директор Івано-Франківської філії університету «Україна» Григорій КІТ

Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» – це заклад,  відкритий для молоді неоднакового рівня підготовки, диференційованих соціальних можливостей і різного стану здоров’я. Філія здійснює освітню діяльність, пов’язану з наданням вищої освіти за двома освітньо-професійними програмами підготовки бакалавра та молодшого спеціаліста на денній та заочній формах навчання, серед яких – спеціальність 121 – Інженерія програмного забезпечення. Наукова діяльність теж невід’ємна складова освітньої роботи закладу. Науково-дослідницька робота ведеться у складі наукових гуртків та реалізовується в організації і проведенні студентських науково-практичних конференцій та семінарів.

Тож сторони погодили здійснювати спільні освітні, науково-практичні, профорієнтаційні та просвітницькі заходи з урахуванням освітніх запитів населення, кадрового забезпечення, матеріально-технічної та методичної бази, а також сприяти розвитку здібностей та обдарувань, формуванню інтелектуального потенціалу молоді.

У співпраці курс буде спрямовано на сучасний, інноваційний зміст навчально-виховного процесу та якісне науково-методичне забезпечення його реалізації.

  • 1
  • 2