SPE ATCE 2024

Студент групи НІВ-21-1 Дмитро Нащочич та студент групи ..... НІМм-23-1 Микола Маркевич - офіцери міжнародної спілки інженерів-нафтовиків SPE мали змогу відвідати 100-ту щорічну технічну конференцію та виставку SPE ATCE 2024, що мала місце у легендарному місті Новий Орлеан, Луізіана, США! 

Вони представляли Івано-Франківське студентське відділення SPE, наш університет та в цілому Україну на міжнародній арені!

Ця подія стала важливим етапом у професійному та особистому розвитку для них, відкривши нові горизонти для досліджень та застосування сучасних технологій в області нафтогазової інженерії.

Неймовірно важливим було обмінятися досвідом з провідними професіоналами нафтогазової галузі з усього світу та відвідати багато технічних сесій та дискусійних панелей, що стосувалися найнагальніших питань у розвитку галузі.

Дуже приємно було познайомитися та обговорити важливі питання щодо розвитку SPE в Україні з трьома президентами SPE: попереднім президентом 2023 року - Med Kamal, теперішнім - Terry Palisch і майбутнім 2025 року - Olivier Houze! Також були приємно вражені знову зустрітися з регіональним директором SPE в Європі - Pierre Emmanuel d'Huart, який два тижні тому відвідав наш університет та взяв участь у посвяті першокурсників нафтою!

Ця конференція стала місцем для створення великої кількості нових контактів як з експертами галузі, так і з студентами з усього світу! Нашим студентам вдалося обговорити і домовитися щодо майбутніх спільних проектів з іншими студентськими відділеннями SPE з різних країн. 

Подяка від Івано-франківського студентського відділення SPE усім причетним до цієї події, за створення такої масштабної конференції та за можливість представити Україну серед усіх учасників SPE. 

Цей досвід надихає до подальшого розвитку нафтогазової галузі, отримані знання та контакти будуть впевненим фундаментом професійного шляху!

Хочемо висловити неймовірну подяку SPE Central Ukraine Section, особливо Юрію Морозу та Ірині Петровській-Марчіано за пророблену роботу і підтримку студентів протягом цієї конференції і поза нею, без Вас це було б неможливим! 

Дякуємо SPE за створення такого потужного суспільства, яке підтримує розвиток, співпрацю та інновації!

1111111