Шевченківські читання: #5 засідання студентського гуртка ФБС

Щорічно 9-10 березня вшановуємо великого українського поета, художника, громадського та політичного діяча Тараса Шевченка. Цьогоріч минає 209 років від дня його народження та 162 роки від дня смерті. Великий Кобзар відомий своєю поезією, в якій він висловлював свої погляди на життя та соціальні проблеми українського народу. Він писав про любов до Батьківщини, рідну мову, національну ідентичність та боротьбу за свободу та незалежність. Його поезії стали символом національної самосвідомості та ідентичності українців. Багато з пророчих слів Тараса Шевченка стали символом боротьби за свободу та незалежність України.
Члени гуртка наукового спрямування «Фінанси, банківська справа та страхування (ФБС)», як і тисячі людей з різних куточків країни та світу, ці дні присвятили «Шевченківським читанням». Так сильно і проникливо водночас звучали слова Шевченка з уст студенток та  керівника наукового гуртка Світлани Король.
Боремося – поборемо! 
Нам Бог помагає!

Детальніше тут: https://www.facebook.com/SvitLanaKorol01/posts/pfbid0kycMMpadZ74Ze5QM71Z7ekMWZLTScuJNiX7T6Jc8tPRoRYhqvLPYxQEeHWU3xaj5l