РОЗШИРЕННЯ ГОРИЗОНТІВ СПІВПРАЦІ

До числа партнерів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу долучилось ТОВ «ЛЮНЕР». 
Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик та директор ТОВ «ЛЮНЕР» Владислав Бібік вирішили об’єднати свої зусилля в напрямку розвитку освітньої, наукової, інноваційної та технічної діяльності  й підписали договір про співпрацю. Це відкриває нові можливості для студентів ІФНТУНГ, які зацікавлені у проходженні практики на матеріально-технічній базі ТОВ «ЛЮНЕР» чи обирають дуальну форму освіти.

1


Своєю чергою, товариство планує брати участь в організації та проведенні профорієнтаційної роботи спільно з представниками університету, оскільки потребує кваліфікованих працівників, для яких у нього завжди відкриті двері. А якщо ці працівники ще й підготовлені відповідно до потреб сучасного бізнесу, то можна бути певними: роботодавець запропонує найкращі умови для професійної реалізації молодих фахівців.

Нещодавно на основі підписаного договору про співпрацю відбулася надзвичайно цікава та продуктивна зустріч представників ІФНТУНГ, зокрема інституту інформаційних технологій та інституту архітектури, будівництва та енергетики. Інститут інформаційних технологій представляв завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Андрій Лагойда

2

 

В рамках зустрічі було представлено наявні освітньо-професійні програми першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти та обговорено наповнення цих програм. Також піднімалося питання забезпечення галузі висококваліфікованими кадрами та відпрацювання механізмів щодо підвищення якості освітнього процесу загалом і в межах освітньо-професійних програм «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка». За результатами зустрічі було запропоновано ряд ініціатив, які  сприятимуть розвитку синергії між навчальною та виробничою сферами, з метою підготовки висококваліфікованих фахівців.