Регіональний форум зі сталого розвитку ООН

У  приміщені ООН у Женеві триває Регіональний форум зі сталого розвитку ООН. Тема цьогорічного заходу –  "Забезпечення реалізації Порядку денного сталого розвитку до 2030 року в регіоні ЄЕК ООН в умовах численних криз". 1

У фокусі уваги учасників –  моніторинг прогресу, а також визначення сфер для трансформаційних дій з метою досягнення  цілей сталого розвитку. 

4Серед фахівців, які зосередилися на успішному залученні зацікавлених сторін для просування цілей сталого розвитку  «Чиста вода та належні санітарні умови для всіх» на Західних Балканах та в регіоні Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії, – спікери заходу , голова Басейнової ради Дністра, перший проректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу  Олег Мандрик, а також член Басейнової ради Дністра та Дністровської комісії, керівник громадської організації «Чорноморський жіночий клуб» Світлана Слесаренок.

Подія відбувається як в онлайн, так і офлайн форматі, що дало можливість долучитися до неї широкому колу організацій, дотичних до тематики форуму.