Разом працюємо, навчаємось і перемагаємо!

Днями відбулася робоча зустріч між студентськими профспілковими організаціями Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та Львівського національного університету імені Івана Франка. Під час зустрічі студентські лідери обмінялися найкращими практиками залучення молоді до  громадської активності, волонтерства, допомоги ВПО, а також прикладами реалізації інноваційних проєктів, пов’язаних із наукою, навчанням, soft skills, дозвіллям та всебічним розвитком молоді у складних умовах пандемії та війни.

1Під час візиту студентська делегація ІФНТУНГ (голова профспілки студентів Ілона Сапіжак,  голова профбюро Інституту нафтогазової інженерії Єгор Уланов, голова профбюро Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Юлія Терефенко та заступник голови профбюро Інституту архітектури будівництва та енергетики Олег Підгурський) мала можливість ознайомитися з історією Львівського університету, багаторічними освітніми та науковими традиціями, а також інноваційним сьогоденням, яке успішно творить академічна спільнота ЛНУ ім. Івана Франка.

2Після детального знайомства студентські організації двох університетів підписали Меморандум про партнерство та співробітництво, який передбачає постійний обмін досвідом, кооперацію у вирішенні актуальних питань молоді, посилання молодіжного лідерства, проведення та реалізацію спільних подій, проєктів, ініціатив, досліджень. Від ІФНТУНГ Меморандум підписала голова профспілки студентів Ілона Сапіжак, від ЛНУ ім. Івана Франка – голова студентської профспілки Микола Спересенко.