Працюємо на перспективу!

Список галузевих компаній, з якими співпрацює Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, доповнився ще одним партнером – Державним підприємством «Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», яке є науковим метрологічним центром.  

1Договір про співпрацю в галузі освітньої, наукової, інноваційної, виробничої діяльності та здійсненні організації підготовки і підвищення кваліфікації фахівців у сфері стандартизації, метрології, сертифікації між університетом і підприємством, який передбачає спільну діяльність установ для підвищення якості підготовки фахівців, підписали ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик та генеральний директор ДП «Івано-Франківськстандартметрологія» Олег Коржак. Документ офіційно скріпили підписами в присутності завідувача кафедри  метрології та інформаційно-вимірювальної техніки Ореста Середюка та представників наукового метрологічного центру.

На переконання керівників партнерських установ, така співпраця є вигідною для обох сторін. Оскільки згодом підприємство матиме висококваліфікованих спеціалістів, а для  випускників університету, зокрема кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки, стане потенційним роботодавцем і базою для проходження практики для студентів. Також у межах договору, компанія зможе впливати на навчальний процес шляхом надання пропозицій з тематики курсових і дипломних робіт, долучатись до розробки освітніх програм, проведення тренінгів і семінарів тощо.

 

  • 1