Проєкт «SPINAKER - Інтенсивні міжнародні освітні програми» в дії!

В Інституті нафтогазової інженерії (ІНГІ) Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу розпочався черговий етап реалізації міжнародного проєкту NAWA «SPINAKER - Інтенсивні міжнародні освітні програми», який виконується спільно з Гірничо-металургійною академією ім. С. Сташица AGH (Краків, Польща) та університетами Японії, В'єтнаму, США.

1У межах розробленої інтенсивної міжнародної освітньої програми «Новітні нафтогазові технології» для студентів-магістрів та аспірантів ІНГІ буде прочитано онлайн-курс «Сучасні безтраншейні технології» на платформі AGH UST UPeL. Лектори курсу: завідувач кафедри Буріння та Геоінженерії AGH Ян Зяя (Jan Ziaja) та директор Інституту нафтогазової інженерії Олег Витязь.

3Під час лекцій будуть розглянуті сучасні безтраншейні технології: горизонтально направлене буріння, мікротунелювання, обладнання, переваги, недоліки й обмеження цих технологій; методи будівництва підземних трубопроводів за технологією HDD, DP, EP; проєктування та калькуляція робіт, що виконуються за безтраншейними технологіями. Студенти отримають навички, знання та компетенції у сфері виявлення й усунення несправностей трубопроводів, а також ознайомляться зі стандартами, що застосовуються в галузі безтраншейної техніки та технологій у Польщі, Україні та світі.

Після проходження курсів і контрольного тестування, учасники отримають міжнародні сертифікати.

 

 

 

  • 2