Професора ІФНТУНГ відзначено медаллю «ЗОЛОТИЙ ФОНД НАЦІЇ»

У вересні цього року в приміщенні Львівського будинку офіцерів під час презентації книги «Золотий фонд нації. ВСЕ БУДЕ Україна!» медаллю «Золотий фонд нації» було нагороджено завідувача кафедри публічного управління та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Івана 2Лопушинського.  Високої нагороди  Іван Петрович, який  є доктором наук з державного управління, професором, заслуженим працівником освіти України,1 кавалером ордена «За заслуги», Почесним громадянином міста-героя Херсона, удостоївся за високий професіоналізм на науково-педагогічній ниві. Його життєвому та науково-педагогічному шляху також присвячено окрему сторінку в презентованому виданні.

Університетська спільнота щиро вітає Івана Лопушинського з престижною відзнакою його значних професійних досягнень і високих морально-людських якостей!

Довідково.  Книга «Золотий фонд нації. ВСЕ БУДЕ Україна!» – це видання про Україну воєнного часу, у якій сторінка за сторінкою розповідаються історії окремих людей, які щодня своїми справами творять майбутнє – справедливу, економічно розвинену, інноваційну і по-справжньому європейську Україну. Видання стало своєрідним літописом добрих справ і доль відомих державних та громадських діячів, митців, науковців, освітян, медиків, підприємців, правників і просто патріотів, сповнених національної й людської гідності.

3