Про підсумки роботи екзаменаційної комісії

Про підсумки роботи екзаменаційної комісії

      Завершилася робота екзаменаційної комісії для прийому захистів дипломних проектів зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (освітня програма «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»). Склад екзаменаційної комісії (наказ № 106 від 15 травня 2023року):

Голова комісії: Козак Ярослав Володимирович, директор ТОВ «АЕРОКЛІМ».

Члени комісії: Горбійчук Михайло Іванович – завідувач кафедри АКІТ, д.т.н., заступник голови;

Когутяк Мирослав Іванович - доцент кафедри АКІТ, к.т.н.;

Борин Василь Степанович - доцент кафедри АКІТ, к.т.н.

Секретар екзаменаційної комісії: Фешанич Лідія Ігорівна - доцент кафедри АКІТ, к.т.н.

Слухали доповіді студентів заочної та денної форм навчання, де доповідачі розкривали мету роботи, інформацію про досліджуваний технологічний процес, деталі про об’єкт керування, синтез систем автоматичного керування, підбір технічних засобів автоматизації. Особливу увагу приділяли розробленій проектній документації.

Голова комісії Ярослав Володимирович Козак відзначив хорошу підготовку бакалаврів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», належний рівень теоретичних знань та професійних компетенцій.

 Особливо виділив роботи студентів, які виконані під керівництвом к.т.н., доцента кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Мирослава Івановича Когутяка, а саме:

 - АРТИМА Тараса Андрійовича (тема ДП «Проектування та дослідження цифрового двійника бінарної ректифікаційної колони»);

- КОРЧИНСЬКОГО Олега Романовича (тема ДП «Розроблення та дослідження цифрового двійника хімічного реактора»);

- САВЕДЧУКА Романа Володимировича (тема ДП «Розроблення фізичної імітаційної моделі установки підготовки композиційної  суміші на платформі Ардуіно»)

       Дані дипломні проекти  мали потужну розрахункову частину так і реальну технічну реалізацію, вони були розроблені як частина лабораторного стенду.

         Ярослав Володимирович відзначив сумлінну роботу студентів над своїми проектами та наголосив на  актуальності виконання таких робіт.

    Завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій д.т.н. професор Горбійчук Михайло Іванович зазначив, що подальше  навчання в магістратурі дозволить зазначеним студентам, та й інші до них долучаться, вдосконалити розроблені проекти та підготуватись до вимог сучасного жорсткого ринку праці. Відзначив, що такі можливості  на кафедрі автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій є: це сучасні лабораторії, фах науково-педагогічних працівників та тісна співпраця з роботодавцями.

     Колектив кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій побажав молодим спеціалістам плідної праці та подальших успіхів в їх професійній діяльності.

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця