УВАГА! ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ!

Зважаючи на епідеміологічну ситуацію, з метою збереження життя та здоров’я здобувачів вищої освіти та співробітників університету, на виконання постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 9 грудня 2020 року (зі змінами) та на підставі рішення ректорату від 22 вересня 2021 року, 

Н А К А З У Ю:

1.  З 23 вересня 2021 року до 8 жовтня 2021 року навчання з усіх видів навчальних занять (лекції, практичні заняття, лабораторні роботи тощо) для здобувачів вищої освіти денної форми навчання всіх рівнів здійснювати з використанням дистанційних технологій згідно розкладу. 

4.  Здобувачі вищої освіти за бажанням можуть подати до дирекції інституту заяву із наміром вакцинуватись від COVID-19 та вказанням конкретного терміну вакцинації для забезпечення такої можливості університетом в разі наявності більше 50 бажаючих.

6.  Доступ окремих здобувачів до приміщень університету не заборонено, за умови дотримання необхідних протиепідемічних заходів. 

7.  За здобувачами вищої освіти зберігається місце проживання у гуртожитку з оплатою проживання відповідно встановленого кошторису. За власним бажанням, яке підтверджується відповідною заявою, здобувачі можуть не проживати в гуртожитках у цей період з перерахунком сплачених коштів за відповідний період у разі виїзду з гуртожитку. 

8.  У вказаний період забороняється проведення в університеті проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі) або наповненістю залів понад дві третини місць (розміщення здійснюється з дотриманням заповнення двох рядів відвідувачами і одним порожнім рядом) у кожному окремому залі.

9.  Директорам навчально-наукових інститутів/Центру міжнародної освіти, керівникам структурних підрозділів забезпечити ознайомлення усіх учасників освітнього процесу з цим наказом.

10.  Контроль за виконанням наказу покласти на проректорів за сферами відповідальності та начальника навчального відділу.  

Ректор                                                               Є. І. Крижанівський