Правильна співпраця – робити один одного кращим!

Про можливі напрями співпраці, вдосконалення практичної складової навчального процесу, майбутні спільні проєкти, забезпечення працевлаштування молодих спеціалістів йшлося сьогодні, 2 серпня, в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу під час чергової зустрічі з компанією-партнером.

1Результатом зустрічі стало офіційне підписання договору про співпрацю університету з ТОВ «АЕРОПЛЮС». Інтереси ІФНТУНГ під час обговорення особливостей співпраці й укладання договору представляли ректор університету Ігор Чудик, директор Інституту архітектури, будівництва та енергетики Мирослав Мазур та завідувач кафедри будівництва та енергоефективних споруд Володимир Артим. Зі сторони партнерської організації до університету з візитом прибув директор ТОВ «АЕРОПЛЮС» Михайло Завада.

Відзначимо, що ТОВ «АЕРОПЛЮС» - це інженерно-монтажна організація, яка займає провідне місце на ринку праці з 2011 року та здійснює проєктування, монтаж і сервісне обслуговування систем вентиляції, кондиціювання, опалення для всіх типів приміщення. За більш ніж 10 років роботи підприємство залучає до співпраці найкращих інженерів не тільки регіону, а й всієї країни в цій галузі.

Зараз найбільш продуктивною є активна співпраця бізнесу й університету в розробці освітніх програм і профорієнтування студентів. Підприємства мають можливість брати на роботу вже готових спеціалістів із необхідними професійними навичками, а заклади вищої освіти залучати студентів до навчання за оновленими програмами, демонструючи реальні кар’єрні перспективи від партнерів.

2Під часу офіційного підписання договору ректор університету Ігор Чудик подякував партнерам за готовність допомагати колективу ІФНТУНГ розширювати можливості професійного розвитку студентства та наголосив, що налагодження партнерства із комерційним сектором є пріоритетним завданням для колективу університету.

Директор компанії Михайло Завада  засвідчив повагу до ІФНТУНГ як провідного технічного ЗВО України, його наукового й освітнього потенціалу, потужної матеріально-технічної бази та висловив готовність створювати актуальні професійні можливостей для української молоді. Адже, на його думку, правильна співпраця – це робити один одного кращим!

 

 

  • 1
  • 2