Починайте з ІФНТУНГ!

Один із найактуальніших освітніх трендів – робототехніка. Мабуть, саме з огляду на це відвідувачі STEM FEST активно цікавились напрацюваннями кафедри комп’ютеризованого машинобудування Інституту інженерної механіки та робототехніки та кафедри комп’ютерних систем і мереж Інституту інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Адже на їх локаціях можна було не тільки довідатись про нюанси програмування роботів, але й спробувати покерувати ними.

Треба сказати, що в ІФНТУНГ робототехніка взагалі перетворилась на популярне хобі для багатьох студентів. Тут проводяться змагання конструкторів і перегони їхніх творінь. Нехай зовсім маленькі, але ці роботи дуже кмітливі – розпізнають перешкоди і успішно їх долають. Як це відбувається, можна було побачити на STEM FEST.

Втім, мова тут не тільки про розваги. Робототехніка – надзвичайно перспективний напрямок діяльності науковців, які прагнуть вдосконалити різноманітні виробничі процеси на підприємствах. Тож не дивно, що серед студентів ІФНТУНГ є ті, кого ще до завершення навчання відомі фірми запросили до себе на роботу та спонсорують їхні дослідження. 

Хочете стати одним із тих, хто сягає успіху вже на старті? Починайте з ІФНТУНГ!

 

  • 1
  • 2
  • 11