ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ НОВИХ ТАЛАНТІВ ВІД УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

Пропозиції з працевлаштування в Укргазвидобуванні  групи Нафтогаз  у межах проекту #ВартовіНовіТаланти2 отримали семеро фахівців напрямів Геологія, Геофізика, Геоінформаційні системи, Нафтогазпромислові спеціальності (розробка, видобуток) та Фінансово-економічні спеціальності, які попри  невеликий1 2досвідом роботи відзначились ґрунтовними теоретичними знаннями.

Конкурсна комісія відібрала 25 резюме кандидатів, які отримали запрошення на співбесіду: «Загалом в межах конкурсу ми отримали понад 100 резюме, що говорить про достатньо високу конкуренцію. Ми радіємо, що нафтогазова галузь лишається в топі привабливих роботодавців. Конкурсну комісію приємно вразили кейси, які були презентовані учасниками у фіналі. Попри незначний досвід, більшість конкурсантів продемонстрували розуміння важливості галузі для енергетичної незалежності країни та поточні виклики, з якими наразі працює наша компанія. Також були і цікаві ідеї стосовно відновленню галузі після війни, це і було головним завданням презентації – висловити своє бачення та пропозиції», – прокоментувала результати конкурсу Оксана Редюк, начальниця відділу навчання та розвитку персоналу».

Серед переможців – випускники Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, двоє з Інституту нафтогазової інженерії:  Дмитро Чаплинський (2021 р. в.) та Владислав Різнiченко (2020 р. в.) й   Євгенія В’язовська (2018 р.в) з Інституту природничих наук і туризму.

Університетська спільнота пишається своїми випускниками та бажає їм успішного кар’єрного зростання!

3