Перемоги – вже на старті року

Навчальний рік студенти Інституту природничих наук і туризму Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу розпочали новими відзнаками та цікавими зустрічами одночасно. Студенти, які нині здобувають освіту  за ОПП «Міжнародний готельно-туристичний бізнес»,  долучилися до міждисциплінарної лекції-презентації у змішаному онлайн/офлайн форматі консультанта Ради молодих учених11 при Міністерстві освіти і науки України, доктора філософії з економіки Ольги Романенко, яка представила слухачам книгу «Реформація. Успіх Європи і шанс для України», опубліковану в співавторстві з лауреатом Нобелівської премії з економіки Верноном Л.Смітом.

Аналіз поведінкових факторів економічного розвитку розгорнувся в бесіду про актуальні проблеми довіри в різних країнах світу, формування ціннісного підходу на рівні домогосподарств, підприємств та організацій туристичної сфери, у суспільстві. Учасники зустрічі мали змогу звернутися зі своїми запитаннями до лекторки.

Логічним продовженням презентації стала й урочиста подія. Проректор з наукової роботи університету Ігор Чудик привітав переможців ІІ етапу XXXІV студентської науково-технічної конференції інституту природничих наук і туризму ІФНТУНГ та нагородив грамотами третьокурсників ОПП «Міжнародний готельно-туристичний бізнес» Андрія Надкерничного та Дар'ю Ямчук, які посіли перше місце,  Ольгу Тимків та Богдана Ревенка – за друге місце.