ПЕРЕБУВАННЯ В.о.ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ У ВАРШАВСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ


13-15 грудня 2023 року в.о.завідувача кафедри публічного управління та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Іван Лопушинський на запрошення декана факультету політичних наук та міжнародних студій професора Даніеля Пшастека перебував у Варшавському університеті.

Метою відвідин була участь у серії відкритих зустрічей з українськими науковцями та діячами на тему впливу російської агресії на суспільно-політичне життя в Україні. Тема доповіді Івана Лопушинського - "Навчання в умовах окупації: колабораціонізм чи виживання?".

Під час зустрічі із заступником декана факультету професором Якубом Зайончковським було досягнуто домовленості про перспективне підписання угоди про співпрацю між ІФНТУНГ та Варшавським університетом.

На згадку про перебування в Університеті Варшави Іван Лопушинський передав своїм польським колегам новинки наукової літератури, підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедри публічного управління та адміністрування ІФНТУНГ.


 

  • 2
  • 3
  • 4

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця