Партнерська підтримка - нові перспективи

Коло партнерської співпраці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу розширюється: підписано відповідний договір з Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці в особі його начальника Богдана Сагайдака.

Слід підкреслити, що ця подія має неабияке значення як для Управління, так і для випускників ІФНТУНГ. Адже зростатиме якість освіти, зокрема її дуальної форми, на новий рівень вийде практична підготовка студентів, відкриються нові перспективи працевлаштування. Адже службу цікавить дуже широке коло фахівців, зокрема в інженерній та економічній сфері.

Вже зараз значну частину працівників Управління складають випускники ІФНТУНГ, але колектив сподівається додатково поповнити свої кадри за рахунок молоді, яка вже збирається торувати власну професійну стезю.

Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик зауважує, що координаційні зустрічі з представниками Управління дають підстави очікувати значного розширення науково-експертної співпраці, спектра тренінгово-освітніх послуг від фахівців-практиків, у тому числі для слухачів курсу післядипломної освіти, а також поліпшення умов праці в університеті з консультативною допомогою партнерів.

 

  • 1
  • 2
  • 11