«Освітянин для майбутнього покоління»

2–4 лютого 2024 року професор кафедри «Технології захисту навколишнього середовища та безпеки праці» Теодозія Яцишин взяла участь у першому етапі IV Зимової школи підвищення кваліфікації «Освітянин для майбутнього покоління», яка проходила в м. Яремче. Загальна кількість учасників налічувала більше 60 освітян.
2 лютого 2024 року відбувся перший модуль ІV Зимової школи, який був присвячений аналізу існуючої позиції освітянина та обов’язкових професійних навичок.
3 лютого 2024 року були проведені другий і третій модулі IV Зимової школи. Другий модуль включав дослідження особистісних навичок викладача. Третій модуль окреслив гнучкі навички викладача для майбутнього покоління і включав 3 інтерактивні заняття.
4 лютого 2024 року відбулися інтерактивний тренінг про ключові показники ефективності освітянина в Україні та ЄС і тренінгове заняття «Персональний бренд освітянина майбутнього».
На завершенні навчання в м. Яремче учасники обговорили та визначили зміст виконання індивідуальних проєктів, які будуть реалізовуватися в межах передбаченої самостійної роботи.
Програма IV Зимової школи триває з 02 лютого 2024 р. по 25 квітня 2024 р.
Організаторами даного заходу є ВГО «Інноваційний університет». Теодозія Яцишин є співорганізатором даної школи і була відзначена подякою керівництва ВГО «Інноваційний університет» за вагомий особистий внесок в її організацію.

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6