Освітня програма "Міжнародний готельно-туристичний бізнес" знову зустрічає гостей!

    

      26.09.2022 відбувся круглий стіл на тему «Міжнародна практика та перспективи працевлаштування студентської молоді ІФНТУНГ».

     З вітальним словом до учасників круглого столу звернулися директор інституту природничих наук і туризму, доцент Валерій Омельченко і завідувач кафедри, професор Володимир Хомин.

     На ділову зустріч зі студентами завітала директор компанії «Mavista» Соломія Щуцька, наш надійний партнер, що допомагає студентам здобути офіційний фаховий ДОСВІД роботи за кордоном уже в студентські роки,  отримати можливість пройти ОПЛАЧУВАНУ фахову практику в Німеччині, Канаді, Великій Британії та інших країнах!

     Круглий стіл за участі пані Соломії відбувся у комбінованому онлайн / офлайн форматі, що дало змогу взяти активну участь у його роботі першокурсникам групи МГТ-22-1, які навчаються очно, а також студентам ОПП «Міжнародний готельно-туристичний бізнес», які знаходяться у різних куточках світу, зокрема у Чехії, Хорватії, Великій  Британії, США…

    Компанія «Mavista» має доступних понад 380 вакансій для проходження офіційної практики студентами, які навчаються в ІФНТУНГ. Наші студенти в результаті співпраці освітньої програми з компанією потрапляють на найкращі підприємства Німеччини та впродовж 2–3 місяців вивчають усі процеси зсередини згідно професійно сформованого плану практики.

    Студенти мали можливість отримати відповіді на всі цікаві їм питання від керівника компанії та викладачів, уточнити всі необхідні вимоги для реалізації такої практики, а також подискутувати на тему офіційних можливостей виїзду за кордон найближчим часом та перспектив на наступне літо.

    Ми вдячні нашим гостям за результативну та інформаційну зустріч. Плануємо в подальшому ще активнішу співпрацю задля успішного майбутнього наших студентів!

    Організацію зустрічі та модерацію роботи круглого столу забезпечили: гарант ОПП «Міжнародний готельно-туристичний бізнес», професор Володимир Гуменюк та викладач Людмила Семирга.

 

  • 1
  • 2