Олімпіада - перший крок до професії

До проведення ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій 2023/2024 навчального року долучились фахівці Інституту інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, зокрема кафедри інженерії програмного забезпечення. 


Науково-педагогічний персонал інституту не випадково було затверджено в статусі членів журі олімпіади, адже саме тут готують спеціалістів для найпопулярнішої сьогодні галузі економіки – сектору ІТ. Їхній шлях, як правило, починається із захоплення програмуванням ще на шкільній лаві, продовжується – участю в конкурсах та олімпіадах, й логічно перетікає у свідомий вибір професії.


Очевидно, юнаки та дівчата, котрі зійшлися цього року в комп’ютерному змагу, уже серйозно замислюються над вибором справи всього життя. А фахівці ІФНТУНГ  бачать свою місію в тому, щоб скерувати  їхні перші кроки в цьому напрямку й роблять вагомий внесок у пошук, підтримку та розвиток творчого потенціалу молоді.

Більше довідатись про спеціальності та освітні програми Інституту інформаційних технологій можна за посиланням https://nung.edu.ua/index.php/department/institut-informaciynikh-tekhno…