Обговорення змін до ОПП "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"

15.02.2023 р на засіданні кафедри фінансів  відбулося обговорення змін до  освітньо-професійної програми  першого (бакалаврського) рівня та другого ( магістерського)  рівня вищої освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"   у змішаному форматі: ( off line) та дистанційно на платформі Zoom.

Учасники зустрічі виділили структурну та логічну побудову переліку та обсягу обов’язкових компонентів, що забезпечує набуття здобувачами вищої освіти  необхідних компетентностей зі спеціальності072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" Обговорили і недоліки програми, які вже були озвучені студентами старших курсів на попередніх  зустрічах. наголосили на необхідності  більше академічних годин виділити на отримання компетентностей діяльності на фондовому ринку. запропонували зміни в структурі та послідовності вивчення обов'язкових дисциплін професійного спрямування, Було запропоновано новий, більш варіантивний перелік дисциплін вільного  загальноуніверситетського вибору , відповідно до вимог професійних навичок  і  поточних потреб  на  ринку праці

Слід відмітити усвідомлення майбутніх бакалаврів, що якість навчання у великій мірі залежить від бажання самого студента здобути професійні знання, вміння та навички. 

Проекти оновлених ОПП  зі змінами та пропозиціями для ознайомлення стейкхолдерів (здобувачів вищої освіти та роботодавців) буде розміщений на сайті для  подальшого відкритого обговорення , вдосконалення та внесення пропозицій.

 

  • Зміни ОПП 02_2023 (2)
  • Зміни ОПП 02_2023 (3)
  • Зміни ОПП 02_2023 (4)
  • Зміни ОПП 02_2023 (5)
  • Зміни ОПП 02_2023 (6)