Обговорення ОП «Менеджмент та адміністрування» з магістрами-випускниками.

 


29.12.2021 після захисту магістерських робіт відбулася зустріч із студентами гр МНм-20-1 заочної форми навчання щодо корисності компонент освітньої програми «Менеджмент та адміністрування» за якою вони навчалися гаранта ОП доцентом Станьковської Ірини Мирославівни, директора відпочинкового комплексу «Рейкарц Парк Готель ІФ» Стефінів Іванни Володимирівни, завідувача кафедрою менеджменту та адміністрування професором Полянською Аллою Степанівною.

2022-07-20_161324_cr.jpg

З пропозиціями щодо покращення програми виступила гарант освітньої програми доцент кафедри менеджменту та адміністрування Ірина Мирославівна Станьковська.

Магістри-випускники ОП-2020 «Менеджмент та адміністрування» оцінили програму позитивно, обговорили пропозиції щодо покращення програми та надали свої пропозиції, зазначили, що доцільно збільшити кількість годин вивчення іноземної мови на бакалавраті, однак в магістратурі це – недоцільно, можливо краще вивчати іноземну мову як дисципліну вільного вибору. Також випускники висловили свою думку, щодо доречності обирати з кафедрального каталогу окремі дисципліни, а не блоки.

Представник стейкхолдерів, випускниця ОП «Менеджмент та адміністрування» 2007 року директор відпочинкового комплексу «Рейкарц Парк Готель ІФ» Стефінів Іванна Володимирівна поділилася досвідом власної управлінської діяльності та відзначила позитивні зміни освітньої програми відповідно до вимог часу.