Новий партнер ІФНТУНГ – АТ "Львівгаз"

Основне завдання ЗВО – якісне навчання студентів, найсучасніша практична підготовка, новітні знання та працевлаштування випускників. ІФНТУНГ займає активну позицію в цьому напрямі, постійно розширюючи горизонти співпраці з провідними компаніями галузі.

Так, днями список галузевих компаній, з якими співпрацює ІФНТУНГ, доповнився ще одним партнером – АТ «Львівгаз». Договір про співпрацю між університетом і компанією, який передбачає спільну діяльність установ для підвищення якості підготовки фахівців підписали символічно у День енергетика - 22 грудня. Від імені ІФНТУНГ договір підписав ректор, академік НАН України Євстахій Крижанівський, від імені АТ «Львівгаз» - начальниця управління з персоналу Леся Мусієнко.

☝ На переконання сторін, вигода від співпраці є обопільною: згодом компанія матиме висококваліфікованих спеціалістів, а для випускників університету стане потенційним роботодавцем і базою для проходження практики для студентів.

🚩 Після урочистостей партнери одразу перейшли до практичної реалізації угоди - для студентів профільних спеціальностей компанія запроваджує персональні стипендії. Так, четверо найкращих студентів, що навчаються за спеціальностями «Газонафтопроводи та газонафтосховища» та «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка», щосеместру отримуватимуть грошові заохочення від АТ «Львівгаз».

Докладніше - на сайті: https://nung.edu.ua/news/novyy-partner-ifntunh-lvivhaz

 

  • Львівгаз
  • Львівгаз
  • Львівгаз
  • Львівгаз