Науковий гурток «Економіка та бізнес» на фестивалі інновацій!

 


12 жовтня, в рамках проведення ІІІ регіонального STEM-фестивалю, було представлено громадськості міста й області діяльність наукового гуртка «Економіка та бізнес» кафедри прикладної економіки, наукового простору студентських ініціатив кафедр ПЕК та ПІМ, а також напрацювання Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» інституту економіки та менеджменту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

1

2

3

4

Організатором фестивалю виступив комунальний заклад позашкільної освіти «Центр освітніх інновацій» (п. М.Починок), який увійшов у ТОП-5 закладів позашкільної освіти України. Програмою заходу передбачено проведення презентацій, майстер-класів, конкурсів, ігор з метою представлення кращого досвіду у сфері STEM-освіти, інноваційних технологій, інновацій та винаходів для здобувачів освіти, івано-франківців та гостей міста.

Представники інституту, а це доцент кафедри прикладної економіки Тетяна Паневник і завідувач Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» Оксана Самборська, представили на фестивалі календарний план заходів наукового гуртка і наукового простору на 2021-2022 навчальний рік, розробки здобувачів освіти університету за спрямуванням «Економіка та бізнес». Присутні виявили неябияку зацікавленість щодо участі у тренінгах в бізнес-інкубаторі та інших заходах з розвитку інноваційного підприємництва.