Наші студенти отримують призові місця

 

26 травня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського студентського конкурсу «Туристичні перлини України». Конкурс відбувався у форматі відеоконференції.

Для участі у Всеукраїнського студентського конкурсу «Туристичні перлини України» надіслано 75 робіт із провідних закладів вищої освіти. За результатами попереднього рецензування у підсумковій конференції було запрошено 30 авторів наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 55 і вище балів. У підсумковій конференції взяли участь 30 студент із 15 закладів вищої освіти України. Для  оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці закладів вищої освіти України. 

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, конкурсна комісія визначила переможців Конкурсу та нагородили. Серед них  наша студентка IV курсу спеціальності «Туризм» Гузій Анна отримала диплом ІІ ступеня.

Анно, вітаємо тебе і твого керівника Архипову Л.М.! Бажаємо творчого натхнення і в подальшому!

Анно і запрошуємо тебе до вступу на  магістратуру.

Джерело: https://tourism.udau.edu.ua/ua/novini1/rezultati-vseukrainskogo-studentskogo-konkursu-turistichni-perlini-ukraini.html

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5