Наші студенти – переможці Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

Студенти другого курсу кафедри публічного управління та адміністрування - Володимир Книгницький та Надія Коцеловська – стали переможцями Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді у номінації «Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків» (науковий консультант - доцент кафедри публічного управління та адміністрування Лариса Мосора).

Конкурс було започатковано Національним агентством України з питань державної служби та Центром адаптації державної служби у рамках проведення заходів до Дня державної служби 23 червня 2020 року та з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців.

Переможців та їхнього наукового консультанта урочисто привітали в стінах Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Дмитро Дзвінчук,  проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Куровець, керівник відділу кадрової роботи Івано-Франківської обласної державної адміністрації Анатолій Мельничук, викладачі кафедри та студенти. Науковий консультант, доцент Лариса Мосора, вітаючи своїх вихованців, наголосила, що саме така амбітна та вмотивована молодь із притаманними їй енергійністю, мобільністю й раціональністю спроможна до ефективного здійснення управлінських функцій в нинішніх умовах реформування держави.

Нагородженню студентів-переможців в рідному університеті передував всеукраїнський урочистий захід, на якому організаторів і учасників Конкурсу вітали міжнародні партнери. З вітальними словами виступили: керівник Проєкту ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR) Угіс Сікс, керівник Проєкту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії, Директор Представництва Фонду Ганса Зайделя в м. Києві Даніель Зайберлінг, менеджерка ООН Жінки в Україні Галина Мещерякова, керівник Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», Голова Громадської організація DOCCU Наталія Протасова та голова Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук. І учасники, і партнери конкурсу висловили сподівання про продовження такого проєкту в наступні роки як на центральному, так і на регіональному рівні.

Загалом у Конкурсі взяли участь учні старших класів, студенти, які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра, магістра у навчальних закладах вищої освіти України незалежно від форм власності та підпорядкування. До організаційного комітету надійшло 33 роботи із 13 міст і містечок України та 15 освітніх закладів.

Визначення переможців Конкурсу відбувалося у 6 номінаціях:

«Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків»;

«Політична освіта та політична культура»;

«Реформування державного управління»;

«Децентралізація влади»;

«Соціальний діалог і соціальне партнерство»;

«Реформування освіти».

Пишаємось і вітаємо переможців Конкурсу та їхнього наукового керівника! Бажаємо творчої наснаги,  професійного зростання та нових яскравих перемог!

 

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3