НАС ОБ'ЄДНУЄ – ЛЮБОВ ДО НАВЧАННЯ І ЛЮБОВ ДО УКРАЇНИ!


Саме на такій позитивній ноті продовжуються профорієнтаційні зустрічі викладачів кафедри ПУА зі старшокласниками та старшокласницями навчальних закладів Івано-Франківської області.

На початку травня відбулася чергова зустріч з учнями та ученицями 10-11 класів Угринівського ліцею Угринівської сільської ради, Ямницького ліцею та Павлівського ліцею Ямницької сільської ради.

Як відзначили викладачі кафедри ПУА Олександр Білоцький, Наталія Струк і Василь Остап’як, такі зустрічі є особливо корисними в теперішніх умовах. Любов до рідної країни можна проявити, розбудовуючи її, що якраз під силу молодому поколінню.

«Фахівців з публічного управління готуємо – країну будуємо» –девіз нашої кафедри.

Щиро, цікаво й аргументовано поділилася своїми враженнями про навчання, організацію студентського дозвілля та можливості самореалізації студентка першого курсу спеціальності "Публічне управління та адміністрування" Тетяна Дворська, яка є випускницею Угринівського ліцею.

Висловлюємо вдячність відділам освіти Угринівської та Ямницької територіальних громад, а також адміністраціям закладів освіти та вчителям за організацію зустрічей.


 

  • 2
  • 3

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця