Молодь, яка мріє і діє!

З нагоди Дня студента кращі активісти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу були нагороджені грамотами та подяками міського голови за активну громадську і волонтерську діяльність на благо громади та країни. Серед них:

Станецький Олександр – заступник голови профкому, голова Профбюро Інституту архітектури, будівництва та енергетики (ІАБЕ ),

Бублинська Яна – заступник голови Профбюро Інституту гуманітарної підготовки та державного управління (ІГПДУ),

Підгурський Олег – заступник голови Профбюро Інституту архітектури, будівництва та енергетики (ІАБЕ),

Уланов Єгор – голова Профбюро Інституту нафтогазової інженерії (ІНГІ),

Терефенко Юлія – голова Профбюро Інституту гуманітарної підготовки та державного управління (ІГПДУ),

Гуга Назар – голова Профбюро Інститут природничих наук і туризму (ІПНТ) та медіа відділу.

1Ці студенти завжди вирізнялися своєю енергійністю, цілеспрямованістю, амбітністю, вони постійно продукують нові ідеї. «Окрім активної студентської позиції, вони займаються волонтерською діяльністю, підтримують ВПО, проводять благодійні акції на підтримку ЗСУ тощо. Також є членами Молодіжної ради міста, СпівДії, «Каркас», «Кольпінг», «ФРІ» та інших громадських організацій.  Профком студентів ІФНТУНГ пишається розвитком його учасників як у стінах ЗВО, так і поза межами університету. Дякуємо за вашу плідну працю на благо ІФНТУНГ та Івано-Франківська», - розповідає про відзначених студентів голова Профспілки студентів ІФНТУНГ Ілона Сапіжак.

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3