Міський голова Івано-Франківська відзначив активну студентку ІФНТУНГ

До Дня молоді міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зустрівся з ініціативною та діяльною молоддю  Прикарпаття. Під час зустрічі він мав нагоду поспілкуватись і з молодими волонтерами, і учасниками студентських рад, і членами молодіжних громадських організацій та студентського самоврядування. Міський голова відзначив їхній вагомий внесок у реалізацію молодіжної політики та нагородив грамотами та подяками найактивніших учасників та лідерів молодіжних організацій Івано-Франківської громади. Серед активістів була нагороджена й голова культурно-масового сектору Студентського парламенту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Тетяна Дворська (ПУА-22-1).

Студентка Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Тетяна Дворська є не лише активною учасницею студентського самоврядування, а й наукових конференцій з публічного управління. Вона вважає, що важливою складовою успішного розвитку суспільства є активна участь молоді та її вплив на ухвалення рішень, яка є носієм інтелектуального потенціалу та визначальним фактором соціально-економічного прогресу.

Університетська спільнота вітає Тетяну Дворську з відзнакою міського голови та бажає молодій лідерці енергії та наснаги у діяльності.  

 

  • 1
  • 2