"Менеджмент у галузі": зустріч викладачів кафедри з стейкхолдерами


22 вересня 2021 в бізнес-інкубаторі Інституту економіки та менеджменту ІФНТУНГ у рамках проведення Міжнародної конференції «Нафтогазова енергетика-2021» відбувся Круглий стіл за участю науковців ІЕМ та керівників - фахівців у різних сферах діяльності підприємств групи НАК «Нафтогаз», серед яких були присутні стейкхолдери освітньо-наукової програми третього освітнього рівня «Менеджмент».

Мета зустрічі на Круглому столі під назвою «Менеджмент у галузі: Актуальні питання управління підприємствами нафтогазового комплексу» була спрямована на обговорення науковцями інституту економіки та менеджменту та фахівцями нафтогазової галузі актуальних питань управління галузевими підприємствами в умовах сучасних викликів глобалізації, ринкових трансформацій енергетичного ринку, екологізації та сталого розвитку, вирішення проблем енергетичної безпеки тощо. 

12

Під час зустрічі обмінятись думками щодо сучасного стану справ у енергетичному секторі, зокрема у питанні цінової політики та тарифоутворення, поділились поглядами на можливі шляхи вирішення існуючих управлінських проблем у нафтогазовому комплексі та думками щодо перспектив вирішення актуальних питань управління, зокрема обговоривши бачення щодо перспектив майбутньої співпраці, зокрема у сфері наукових досліджень у межах предмету дискусій круглого столу.

Відзначимо цікавий та інформативний виступ аспіранта ОНМ «Менеджмент» пана Хатема Гандіра, фахівця у сфері мас-медіа республіки Алжир,  який поділився досвідом Алжиру щодо вирішення питання забезпечення країни енергетичними ресурсами та баченням щодо управління змінами в енергозабезпеченні Алжиру - питанням, яке він досліджує у своїй науковій роботі.

Дякуємо організаторам та  учасникам Круглого столу за надану можливість зустрітись, обговорити актуальні для учасників питання, відчути атмосферу професійного спілкування та маємо надію та наміри на подальші зустрічі та цікаві дискусії! Здоров’я усім та професійного зростання!