Лекція від стейкхолдерів: керівництво Укргазбанк

У рамках вивчення дисциплін «Кредитний менеджмент» та «Банківська система» до проведення лекції для студентів-магістрів та студентів 4 курсу залучено наших стейкхолдерів: керуючого обласної дирекції Укргазбанку Романа Вульчина та начальника управління малого і середнього бізнесу цього ж банку Сніжану Кавку.

Темою лекції стали надзвичайно актуальні і цікаві питання сьогодення банківського бізнесу: антикризові заходи регулятора в період надзвичайних ситуацій, управління кредитними ризиками банку під час воєнного стану та особливості екокредитування як перспективний напрям розвитку банківського кредитування. Лекція була надзвичайно цікавою та змістовною: гості поділилися практичним досвідом вирішення конкретних питань, оцінили сучасний стан справ та перспективи у банківському бізнесі , що є результатом ефективного управління системою з боку регулятора та підтримкою уряду у цей непростий для держави час.

Про які саме  особливості роботи  цього державного банку у воєнний час розповідали стейкхолдери  детальніше дізнатися тут 

Дякуємо п. Роману та п. Сніжані за результативну зустріч та бажаємо їм успіхів та процвітання, а нам усім - швидкої перемоги! Зображення видалено.Зображення видалено.

 

 

  • Гост лекція Укргазбанк 2
  • Гост лекція Укргазбанк титул
Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця